مشاور رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر از برگزاری ششمین جشنواره بینالمللی رباتیک و هوش مصنوعی در این دانشگاه در بازه زمانی 11 تا 15 آذر ماه 95 خبر داد.
دکتر محمدرضا رازفر ، با اشاره به اینکه این کمیته در حال آمادهسازی زمینههای برگزاری مطلوب این جشنواره است، گفت: ششمین جشنواره بینالمللی رباتیک و هوش مصنوعی و اولین دوره مسابقات المپیک رباتهای انسان نما در ۸ رشته برای اولین بار در ایران و جهان برگزار خواهد شد.
وی در ادامه، برگزاری اولین دوره از المپیک رباتیهای انسان نما را تحولی نو در روند برگزاری این دوره از جشنواره برشمرد و با اشاره به برگزاری یک نمایشگاه در بخش جانبی این دوره از جشنواره، افزود: در حال حاضر، کمیته برنامهریزی درخصوص نیازسنجی در جهت برگزاری نمایشگاه در بخش جانبی تشکیل شده و در این روند، اطلاعات مربوط به حوزۀ فعالیتهای شرکتهای فعال در حوزۀ رباتیک و اتوماسیون جمعآوری و دستهبندی شده است.
دکتر رازفر، با اشاره به این امر که ثبتنام از تیمهای شرکتکننده آغاز شده و تا پایان مهر ماه نیز ادامه خواهد داشت، افزود: در این راستا، آخرین دستاوردهای علمی و آموزشی شرکتهای متخصص در حوزه رباتیک، اتوماسیون و هوش مصنوعی برای عموم علاقه مندان تشریح خواهد شد و از آخرین دستاوردها و پیشرفتهای آنان در حوزه صنعت رونمایی خواهد شد.
این مقام مسؤول، برپایی غرفهها را نیز از دیگر بخشهای این نمایشگاه برشمرده و اظهار داشت: برای برپایی این نمایشگاه، صحن اصلی دانشگاه در نظر گرفته شده است و موقعیت و مساحت غرفههای شرکتهای مختلف با توجه به استانداردهای لازم، مطابق دستورالعمل جشنواره به آنان ابلاغ خواهد شد.
وی با اشاره به این امر که این مسابقات در دو سطح دانشآموزی و دانشجویی برگزار خواهد شد و المپیک در هر دو سطح مشترک خواهد بود، ادامه داد: در بخش لیگهای دانشجویی، تیمهای شرکتکننده در قسمتهای المپیک رباتهای انساننما، رباتهای ترابری پیشرفته، رباتهای پرنده، رباتهای مینیاب و رباتهای کار به رقابت خواهند پرداخت و المپیک رباتهای انسان نما و رباتهای ترابری A و B نیز بخش دانشآموزی را شامل خواهد شد.
مشاور رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر، در ادامه با اشاره به اینکه تمامی برنامههای این جشنواره مطابق زمانبندی از پیش تعیین شده پیش خواهد رفت، تصریح کرد: مطابق با برنامهریزی انجام شده این جشنواره در روز 11 آذر ماه آغاز خواهد شد و در روز 15 آذر ماه با بررسی دستاوردها و نتایج در کمیتههای علمی به کار خود پایان خواهد داد.
وی خاطرنشان کرد: در روز 11 آذر ماه، شرکتکنندگان در نمایشگاه نیز آخرین دستاوردهای خود را در معرض دید عموم خواهند گذاشت و به تبع آن تیمهای شرکتکننده در این دوره از جشنواره خود را برای حضور در مسابقات آماده خواهند ساخت که این روند در روز بعد، یعنی 12 آذر ماه نیز ادامه خواهد داشت.
دکتر رازفر، برگزاری آئین افتتاحیه و مسابقات مقدماتی را نیز از جمله مهمترین برنامههای پیشبینی شده در روز 13 آذرماه برشمرد و بر این اساس گفت: با پایان برگزاری مسابقات مقدماتی در روز 14 آذر ماه، در روز بعد، یعنی 15 آذر ماه مسابقات نیمهنهایی و فینال نیز برگزار خواهد شد.
وی در پایان یادآور شد: ششمین جشنواره بینالمللی رباتیک و هوش مصنوعی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در روز 15 آذر ماه با برگزاری آیین اختتامیه، معرفی نفرات برتر و اهدای جوایز پایان خواهد یافت.
.: Weblog Themes By Pichak :.